BLOG

Apple mobil szerelése garancián túl

Az Apple különösen figyel arra, hogy minden szolgáltatást a hivatalos, általa nyújtott keretek között vegyünk igénybe. Akár egyetlen utángyártott kiegészítő csatlakoztatása veszélyeztetheti a garanciát, így az Apple felhasználók gyakran akkor is iPhone szerviz felkeresését részesítik előnyben, ha egyébként már garanciájuk a termékre lejárt. Az Apple mobilok jellemzően hosszabb életűek, mint a rájuk vonatkozó jótállás és szavatosság, így érdemes megfontolni azt, hogy márkafüggetlen helyen javíttassuk őket a hivatalos képviselet helyett.

Apple mobil persze garancián túl is vihető bármelyik iPhone szervizbe, ennek akkor lehet előnye, ha egész, részben garanciális és mindenféle módon összekapcsolt céges flottánk egyik darabjáról van szó. Márkafüggetlen mobil szerviz választása ugyanakkor jelentősen kedvezőbb árú lehet és nem utolsó sorban jóval gyorsabb. A hivatalos márkaszervizben a legtöbb javítást nem a helyszínen végzik, hanem valamilyen központi helyen, így a szállítás idejére is nélkülöznünk kell telefonunkat. A márkafüggetlen szervizek ugyanakkor döntően helyben végzik a javítást, így ha az alkatrész rendelkezésre áll, akkor a mobil javítása akár meg is várható, ami nem utolsó szempont akkor, ha rengeteg fontos adatot tárolunk telefonunkon. Apropó adatok: ezek elveszítéséért még a hivatalos szerviz sem visel felelősséget, ráadásul ott nem is áll fent az olyan közvetlen kommunikáció lehetősége, mint a márkafüggetlen üzlet esetében.

Az Apple ügymenete természetesen érthető, de nem árt felismerni, hogy sok esetben nem többletszolgáltatásról vagy értékesebb tudásról van szó, egyszerűen üzletpolitikáról és marketingről, aminek költéségét a számlával együtt mi térítjük a végén. Ha tehát nincs racionális (garanciális) vagy nehezen megfogható érzelmi oka annak, hogy iPhone szervizbe menjünk, akkor válasszunk egy évek óra megbízhatóan működő, képzett szakembereket alkalmazó, márkafüggetlen szervizt, ami minden bizonnyal pontosan ugyan olyan jól meg fogja oldani kisebb problémáinkat, mint a hivatalos képviselet.

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!