5/5

A szakmai hozzáértés nálunk alapfeltétel!
Megbízható, összeszokott csapat. Gyors, precíz munka.

Kijelző

Repedt, törött vagy karcos
a kijelződ?

Akkumulátor

Gyorsan lemerül, vagy már be sem kapcsol?

Hangszóró

Halk, recseg, vagy már semmit nem hallassz?

Csatlakozó

Mozgatnod kell a töltéshez, nem megy bele a töltőkábel?

Hátlap

Repedt, törött vagy karcos
a hátlapod?

Gombok

Nehezen érzékel, vagy egyáltalán nem működik?

Szoftver

Nem kapcsol be, esetleg elfelejtetted a jelkódodat?

Beázás

Elázott? Valószínűleg meg tudjuk menteni!

Nem csak a nagyobb gyártók készülékeinek jár a profi segítség!

Az iPhone és Samsung mobiltelefonok mellett egyéb márkák javítását is vállaljuk. Így akkor is megkereshetsz minket, ha ritkább típusú készüléked van, illetve más szervizek nem tudták vállalni a szükséges alkatrészek beszerzését.

Amíg a telefonod a szervizben van, és a javítása egy óránál több időt venne igénybe, ez esetben cserekészüléket biztosítunk adatmentéssel.

Bármilyen hiba esetén érdemes hozzánk fordulnod, mert munkatársaink rövid idő alatt feltárják a hiba okát. Akár 30-60 perc alatt kijavítjuk az akku, bekapcsológomb, oldalgomb, homegomb, mikrofon, hangszóró hibákat!

Senki sem távolít el a telefonodból eredeti alkatrészt, vagy kutat a személyes adataid között.

Ha nem szeretnéd megjavíttatni hibás telefonodat, inkább vennél egy újat, akkor hozd el hozzánk a készüléket, és beszámítjuk azt új vásárlásakor, illetve készpénzért megvesszük tőled.

Ez esetben megpróbáljuk minél gyorsabban feltérképezni a hibát, hogy a költségek kalkulálásakor a lehető legpontosabb összeget mondhassuk, így nem szembesülsz kellemetlen meglepetésekkel, amikor átveszed a telefonod. 

Minden gyakori hiba javítását vállaljuk. Megjavítjuk a nem működő gombsort, a beázott készülékeket, kicseréljük az elő- és hátlapot, a készülékházat vagy a betört, hibás kijelzőt, illetve szétcsúsztatható típusok esetén a fóliát.

Amennyiben új készülék vásárlását tervezed, akkor régi készülékedet beszámítjuk az új vagy használt mobiltelefon árába. Azonban típustól és állapottól függően akkor is megvásároljuk a készülékedet, ha nem szeretnél újat venni.

Kérj visszahívást!

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre