AKÁR 1 óra alatt

Nintendo 🕹️ szerviz

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl fordulhattok hozzánk Nintendo konzolok garancián túli hardveres problémáival is. Nyugodtan keress minket alaplapi hibákkal, és akkor is ha a  Joy – Con önálló életre kelt. Helyszínen javítunk, akár már a leadás napján elkészül.

Gyakori Nintendo Switch problémák

1

Joy-con

Ha a Joy-Con oldalra húz, nem érzékeli a gombokat, vagy gyorsan lemerül... nem kell újat venned! A legtöbb hibát 1 órán belül orvosolni tudjuk, 1 hónap garanciával.

2

Nem kapcsol be

Kék képernyővel indul, vagy leginkább sehogy? Ne aggódj, a legtöbb alaplapi vezérlő IC-t készleten tartjuk, így akár még aznap újra játszhatsz kedvenc konzoloddal. Alaplapi javításainkra 6 hónap garanciát vállalunk.

3

Összetört képernyő

Switch OLED-nél sajnos nincs rá lehetőség, viszont a sima IPS verziónál van lehetőség az érintő üveg cseréjére. A kijelző cserére 6 hónap garanciát vállalunk.

Szerviz

Gyakori kérdések

Minden esetben gyári alkatrészek felhasználásával javítjuk. Amennyiben gyártási hibás alkatrészről lenne szó, az pillanatok alatt ki fog derülni. Nem megfelelő használat esetén a Joystick-ot sajnos pillanatok alatt tönkre lehet tenni, ezekre a használatból eredendő károkra nem tudunk hosszabb garanciát vállalni.

Igen! A konzol, és a Joy-Con akkumulátorát is tudjuk cserélni. Eredeti alkatrész felhasználásával, 6 hónap garanciával.

A belső tárhelyet sajnos nem. Memóriakártya vásárlásával tudod bővíteni konzolod tárhelyét.

Komplett érintőt kizárólag a sima Swich-en tudunk, az OLED-en nem. Ha csal a fóliád sérült, tudjuk cserélni. Ha még nem karcos, érdemes megelőzni. Üzletünkben választhatsz sima és üvegfólia között.

Javításainkra 6 hónap garanciát vállalunk. Kizárólag olyan javításokat végzünk, melyeknél ezt nyugodtan meg tudjuk tenni.

Általában a Wifi IC okozza, ami a legtöbb esetben javítható probléma. Amennyiben látsz hálózatokat a switch-en, érdemes lehet megpróbálni más helyszínen is, vagy újraindítani a routered.

LCD-t kizárólag a sima Swich-en tudunk cserélni, az OLED-en nem. 

Több okból is történhet, de ne aggódj mindet tudjuk orvosolni. Általában töltőcsatlakozó, akkumulátor, vagy töltésvezérlő IC okozza a hibát.

Rólunk mondták

Galaxy Note 9 akku csere, minden az előzetesen elmondottak szerint zajlott, villámgyorsan és korrekten. Nem véletlenül vannak tele 5-ös értékelésekkel.
Marcell
Nagyon korrekt kiszolgálásban volt részem. Bizalomgerjesztő légkör, készséges, gondos eladó, gyors, korrekt munkafolyamat garanciával! Innen is köszönöm. (Akkumulátor csere miatt voltam ott.)
Krisztina
Anno a sok jó értékelés miatt választottam ezt a szervizt és nem csalódtam. Segítőkész, korrekt, hozzáértő és gyors szervizelés kedvező áron. Csak ajánlani tudom! És fogom is az ismerőseim körében is.
Viktoria
mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!