Gyakori kérdések

Mást kérdeznél? Írj nekünk

Természetesen, viszont azt tudnod kell hogy így garanciát csak a munkánkra tudunk vállalni.

Minden beépített alkatrészünkre 6 hónap garanciát vállalunk.

Van azonban néhány kitételünk, de ne ijedj meg nem nehéz őket betartani.

– rendeltetésszerű használat

– fizikai sérüléstől, roncsolástól mentes

– ázás-, folyadékmentes

– a javításunk után, más ne bontsa meg a készüléket

Igen! A legtöbb típusú telefonhoz tartunk üvegfóliát, töltőt. Találhatsz még nálunk powerbankokat, autós tartókat, fülhallgatókat, és gyakorlatilag minden kiegészítőt amire szükséged lehet.

Nagy készlettel nem rendelkezünk, de egy órán belül minden népszerűbb készüléket be tudunk neked szerezni. Csak gyártói garanciás, megbízható EU forrásból származó készülékeket értékesítünk.

Használt / felújított készülékekkel is foglalkozunk. Minden esetben teljesen átvizsgált, és letesztelt készülékek garanciával.

Akár a Magyar Postával, Foxpost pontra, vagy akár futárszolgálattal könnyen el tudod küldeni hozzánk készüléked. A javításod állapotát folyamatosan nyomon tudod követni “szervizkövetés” menüpontunk alatt. Amennyiben van készleten alkatrészünk, úgy legkésőbb másnap visszaküldjük javított készüléked. Természetesen csak miután alaposan leteszteltük.

Azoknál a készülékeknél van megadva 4 órás időtartam, aminek valamelyik elemét csavarok helyett ragasztó tartja. 4 órában a javítás, és a száradás ideje is benne van. Ennyi idő kell hozzá, hogy nyugodt szívvel tudjunk számodra 6 hónap garanciát vállalni az alkatrészre.

Természetesen igen, kényelmes kanapénkon akár meg is várhatod üzletünkben. Amennyiben nézelődnél, úgy a mellettünk található Corvin plázában számos üzletet, éttermet találsz. Szervizünk közelében több neves kávézó, cukrászda is megtalálható.

Igen, szombaton 10:00 – 16:00 óráig várunk. Szervizünk és üzletünk is üzemel. Vasárnap zárva tartunk.

Készen állsz hogy megjavíttasd ?

Kérj árajánlatot pár egyszerű lépésben, és rövidesen válaszolunk.
Írhatsz nekünk messengeren is, vagy hívatsz minket telefonon

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2022 Mobee. All Rights Reserved.