Gyakori kérdések

Mást kérdeznél? Írj nekünk

Természetesen, viszont azt tudnod kell hogy így garanciát csak a munkánkra tudunk vállalni.

Minden beépített alkatrészünkre 6 hónap garanciát vállalunk.

Van azonban néhány kitételünk, de ne ijedj meg nem nehéz őket betartani.

– rendeltetésszerű használat

– fizikai sérüléstől, roncsolástól mentes

– ázás-, folyadékmentes

– a javításunk után, más ne bontsa meg a készüléket

Igen! A legtöbb típusú telefonhoz tartunk üvegfóliát, töltőt. Találhatsz még nálunk powerbankokat, autós tartókat, fülhallgatókat, és gyakorlatilag minden kiegészítőt amire szükséged lehet.

Vízállóságra lehetetlen sajnos garanciát vállalni. A készülék gyártója is megvonja, amennyiben a vízállónak eladott telefon mégis beázik. Ennek az az oka, hogy a gyártáskor még meg tud felelni az IP besorolásnak, azonban az idő múlásával veszít vízzáró rétegeinek hatékonyságából. Ez rövid időn belül is bekövetkezhet, függően attól hogy milyen folyadékokkal találkozott a telefon, vagy hogy tökéletesen sikerült-e a gyártása. A készülék összeszerelésénél a vízzáró rétegeket megtartjuk, ha kell pótoljuk. Viszont ez semmire nem garancia továbbra sem. Rengeteg beázott vízálló telefont javítunk, kivétel nélkül az összes márkánál. Ha már megtörtént a baj, akár néhány óra alatt elkészülünk a javítással. Az idő fontos tényező, minél korábban jut el hozzánk a készülék annál több esély van a javítására. Bevizsgálásunk díjmentes, és a tisztításért is csak akkor kell fizetned ha sikeres a javítás.

Bármelyik futárszolgálattal könnyedén el tudod küldeni hozzánk készüléked. Kérünk mellékelj rövid leírást a telefon hibájáról, illetve a visszaküldési címedet. Javításod állapotát folyamatosan nyomon tudod követni “szervizkövetés” menüpontunk alatt. Amennyiben van készleten alkatrészünk, úgy legkésőbb másnap elindítjuk vissza hozzád a csomagot. 

A weblapon található időintervallumoknál általában gyorsabban elkészülünk.  Ha csak kevés időd van, jelezd nekünk és igyekszünk az időt lerövidíteni amennyire lehet. 

Természetesen igen, kényelmes kanapénkon akár meg is várhatod üzletünkben. Amennyiben nézelődnél, úgy a mellettünk található Corvin plázában számos üzletet, éttermet találsz. Szervizünk közelében több neves kávézó, cukrászda is megtalálható.

Igen, szombaton 10:00 – 16:00 óráig várunk. Szervizünk és üzletünk is üzemel. Vasárnap zárva tartunk.

Készen állsz hogy megjavíttasd ?

Kérj árajánlatot pár egyszerű lépésben, és rövidesen válaszolunk.
Írhatsz nekünk messengeren is, vagy hívatsz minket telefonon

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!