BLOG

Tippek a törött érintőképernyő megmentéséhez

A törött érintőképernyő frusztráló és kényelmetlen probléma lehet. Ha az érintőképernyő megrepedt vagy eltört, először kapcsoljuk ki a készüléket, és lehetőség szerint távolítsuk el az akkumulátort. Ez megakadályozza a készülék további károsodását, és megóv minket minden áramütéstől.

Ezután megpróbálhatjuk saját magunk megjavítani az érintőképernyőt egy érintőképernyő-javítókészlet segítségével. Ezek a készletek könnyen elérhetők az interneten, és általában tartalmaznak egy sor eszközt és utasítást a törött érintőképernyő javításához. Fontos azonban megjegyezni, hogy az érintőképernyő javítása nehéz lehet, és nem mindig sikerül. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy képesek vagyunk saját magunk megjavítani az érintőképernyőt, a legjobb, ha szakember segítségét kérjük. Bármilyen telefonról is legyen szó biztosan találunk megfelelő boltot a javításra, akár Xiaomi szerviz, Samsung szerviz vagy iPhone szerviz az, amire szükségünk van, garantáltan tudnak majd segíteni nekünk.

A mobiltelefon-javítási szolgáltatók jellemzően független vállalkozók, akik akár házhoz is jöhetnek, hogy megjavítsák az eszközt, és kényelmesebbek lehetnek, ha nincs idónk elmenni egy javítóközpontba. Viszont ha költséget akarunk spórolni könnyen találunk szervizt, ahol az Iphone, Samsung vagy Xiaomi javítás Budapest bármely pontján elvégzésre kerül.

Ha az érintőképernyő nem javítható, vagy ha nem akarunk időt és pénzt fordítani a javítására, fontoljuk meg az érintőképernyő teljes cseréjét. Vásárolhatunk új érintőképernyőt egy külső kereskedőtől, és saját magunk telepíthetjük, vagy elvihetjük készülékünket egy hivatalos javítóközpontba, például Samsung telefon szerviz rengeteg helyen található Budapesten, és kérjük meg a szakembereket, hogy szereljék be az új érintőképernyőt.

Annak érdekében, hogy az érintőképernyő a jövőben ne törjön meg, érdemes kerülni a készülék használatát szélsőséges hőmérsékleten, mivel az extrém hőség vagy hideg károsíthatja az érintőképernyőt. Másodszor, óvatosan kezeljük a készüléket, és ne ejtsük le vagy ne üssük kemény felületekhez. Végül használjunk képernyővédő fóliát, hogy megvédjük érintőképernyőnket a karcolásoktól és más típusú sérülésektől.

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!