BLOG

Használt mobil 40-80-120 ezerért: Vibe X, OnePlus 2, P20

Megnéztük, hogy alacsony költségek mellett milyen mobilt tudunk venni akár használtan – vagy ha szerencsések vagyunk akár új állapotban – három árkategóriában. Csodát egyik készüléktől sem kell várnunk, de egészen jó darabokat tudunk ajánlani, ha maximum 40, 80 vagy 120 ezret szánnánk rá.

A Lenovo Vibe X 5 collos, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel van felszerelve. A készüléknek hátlapi főkamerája 13 megapixeles, míg előlapi kamerája 5 megapixeles. Akkumulátora 2000 mAh-s. Középkategóriás telefon, amit először 2013-ban mutattak be, idén lesz tehát pont tíz éves. Néhány Lenovo szerviz kínálatában még találhatunk pár megkímélt készüléket.

A OnePlus 2 egy felső kategóriás okostelefon, aminek első darabjait 2015-ben adtak ki. Kijelzője picit nagyobb mint a Vibe X-nek, de felbontása azonos. Kamerája is ugyanazt tudja, a hátlapi 13, az előlapi 5 megapixel felbontású. Két változatban készült, 3 vagy 4 GB RAM-mal és 16 vagy 64 GB tárhellyel. Akkumulátora 3300 mAh-s.

Érdemes nézegetnünk használt készülékeket is áruló Huawei szerviz kirakatát vagy online ajánlatát. A P20 Lite (2019) 6, 4 collos IPS LCD kijelzővel rendelkezik, amely 1080 x 2310 pixel felbontású. MicroSD kártyával bővíthető memóriája 64 GB van, a mobil 4 GB RAM-mal rendelkezik. Négy hátlapi kamerája közül egyik 48 megapixel felbontású, egyik ultraszéles látószögű, egy makró és egy mélységérzékelős. Előlapi kamerája 16 megapixeles és arcfelismerő funkciója is van. Akkumulátora hosszú életű és a gyors töltést is támogatja.

Ha kicsit jobban a zsebünkbe tudunk nyúlni, akkor használtan már egy prémium kategóriás P40 is alternatíva lehet, 2-3 éves telefonok már egészen kedvező áron beszerezhetőek. Tulajdonságai jelentősen jobbak a már fent részletezett mobiltelefonokhoz képest.

Bárhogyan is válasszunk, használt telefon esetében biztosan szükségünk lesz egy megbízhatóan működő szervizre. Mivel gyári garanciánk ilyenkor már nincs, nyugodtan válogathatunk a felkészült márkafüggetlen szolgáltatók között is.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!