BLOG

Xperia X, P Smart vagy valamilyen iPhone a jobb választás?

Az Xperia X a nagy múltra visszatekintő Sony okostelefonja, míg a P Smart a kínai Huawei készüléke. A legtöbb tulajdonságot tekintve elméletben jobb a P Smart (2021), mint a valamivel drágább Xperia X, de a márkába vetett bizalom vagy éppen annak hiánya indokolhatja a különbséget.

Az Xperia X kamerája 23 megapixeles, képstabilizációs rendszere és gyors fókusza teszi népszerűvé. Kijelzője 5 collos, full HD felbontású, IPS panellel rendelkezik. Ez utóbbi azt teszi lehetővé, hogy a felhasználók bármilyen szögből jól láthatják a képernyőt. Akkumulátora 2620 mAh, ami nem túl acélos, de a telefon rendelkezik egy külön akkumulátor kímélő üzemmóddal is. A DSEE HX technológiának köszönhetően a zenék hangzására sem lehet panasz. Az Xperia X egy fiatalos, a felhasználói élményre külön hangsúlyt helyező, gyors készülék.

Egy Huawei szerviz és kereskedés boltjában vehetjük kézbe a P Smart-ot. Kamerája 48 megapixeles, éjjellátó móddal és nagylátószögű objektívvel rendelkezik. Kijelzője nagyobb, 6, 67 collos, más tulajdonságait tekintve (full HD, IPS) azonos az Xperiaval. Akkumulátora 5000 mAh, a készülék támogatja a gyors töltést.

Mindkét telefon jó választás a mindennapokra, aki a kisebb, kompaktabb, megbízható, de mégis sokoldalú telefont szeretne válassza a Sony mobiltelefonját. A Huawei erősebb, nagyobb és valamivel többet is tud kedvezőbb áron, így sokak számára kedvezőbb lehet ajánlata. Mindkét telefon megjelenése elegáns, bármely korosztályban és élethelyzetben vállalható.

Megnéztük egy iPhone szerviz kínálatát, találunk-e hasonló telefonokat ebben az árkategóriában. Természetesen az Apple készülékek drágábbak, talán az iPhone SE (2020) lehet vetélytársa a fenti modelleknek. Kijelzője egy kicsit kisebb és kamerájának felbontása sem olyan részletgazdag, de a mindennapi használatban megfelelő lehet. Ha nem az árnak, hanem a tulajdonságoknak kell hasonlónak lennie, akkor az iPhone XR vagy az iPhone 11 lehet alternatívája a fenti két készüléknek, ez utóbbi kettő Apple termék ugyanakkor lényegesen drágább.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!