BLOG

Lejárt garanciájú Xiaomi Mi Note 10 Lite – hol szervizeljük?

Amíg tart a gyári garancia, addig a legtöbben a hivatalos márkaszervizekhez fordulnak problémáikkal még akkor is, ha a sérülés olyan, amire nem terjed ki a jótállás. Arra, hogy a hivatalos szervizen kívül senki ne érhessen a készülékhez, az Apple szerviz a legérzékenyebb, de máshol is a garanciát kockáztatjuk, ha nem az előírt helyre visszük mobilunkat.

A Xiaomi Mi Note 10 Lite egy megbízható és népszerű, középkategóriás mobiltelefon, ami 2020-ban került a boltokba, így a garancia lejárta éppen sokaknál esedékes. A legtöbben szép és nagy méretű – 6, 47 collos, AMOLED Full HD – kijelzője és kamerarendszere miatt választották. A készüléknek összesen négy kamerája van: egy 64 megapixeles főkamera, egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera, egy 5 megapixeles mélységérzékelő kamera és egy 2 megapixeles makró kamera. A készülék kijelzője és kamerái inkább a prémium kategóriában illettek a kiadáskor, mint sem a középkategóriába. Processzora és akkumulátora is olyan teljesítményt nyújt, ami könnyed napi használatot tesz lehetővé.

A készülék megbízhatónak számít, de a gyakori használat miatt az idő előrehaladtával néhány apróbb hiba jelentkezni szokott. Akár valamelyik kamera cseréje lehet szükséges, vagy valamelyik gomb nem működik megfelelően. Ezeket természetesen tudják orvosolni a gyári szervizekben is, de gyakran ez hosszú időt vesz igénybe és költséges a folyamat. Érdemes lehet egy specializálódott vagy hosszú ideje megbízhatóan működő általános márkafüggetlen szervizbe vinni készülékünket. A nem gyári iPhone szerviz mellett biztosan fogunk találni Xiaomi készülékeket is szervizelő vállalkozásokkal.

A márkafüggetlen szervizek jóval rugalmasabbak és gyorsabban is dolgoznak, mint a gyáriak. A javítások gyakran akár meg is várhatóak és van lehetőségünk gyári minőségű vagy utángyártott alkatrészeket is választanunk, ami költséghatékonnyá is teszi a javítást. Használt mobilra nem szeretünk egy vagyont költeni. Fontos, hogy a beépített alkatrészekre és az elvégzett javításokra köteles minden szerviz garanciát adni.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!