BLOG

IPhone Plus problémák és orvoslásuk független szervizben

Sokak számára lehet ismerős a kellemetlenség, amikor is kedvenc iPhone készülékük meghibásodik, nem kis ijedelmet okozva ezáltal. Ilyenkor a legtöbben azonnal egy iPhone szerviz felé vennék az irányt, hiszen úgy tűnhet, hogy csak ott garantált a legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatás. Azonban egyre többen fedezik fel a márkafüggetlen mobilszervizek előnyeit, melyek számos szempontból versenyképesebbek és rugalmasabbak lehetnek, mint a hivatalos márkaszervizek.

Léteznek bizonyos, úgymond típushibák, melyek jellemzően egy-egy szériát érintenek. Ilyenkor a legjobb, ha valódi profikra bízzuk a javítást, hogy készülékünk azt a figyelmet kapja, amit megérdemel. Szerencsére ilyen fokú figyelemre nem csupán a márkaszervizek esetében támaszkodhatunk.

Például az iPhone 6s, illetve az iPhone 6s Plus legjellemzőbb hibái az akkumulátorokkal kapcsolatosak. Ugyanígy, az iPhone 7 és 7 Plus gyenge pontjának a töltésvezérlő áramkör tekinthető. Ilyenkor az adott iPhone 7, vagy 7 Plus extrém gyorsan képes lemerülni, a problémát pedig egyedül alaplapi javítással orvosolhatjuk. Vagy gondoljunk az iPhone 8 és 8 Plus esetében a Home gomb cseréjére, ami ezeknél a szériáknál meglehetősen nehéz folyamat lehet, mivel ezen készülékek esetében az üveglap telefon gerincvázához történő ragasztása miatt, jelentősen bonyolultabbá válik az új gomb beillesztése.

Egy független szerviz, ahol hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hatalmas előnyöket kínál a számunkra. Több szempont miatt is érdemes ezeket az alternatív szervizeket választani az iPhone márkaszerviz helyett.

A hivatalos iPhone szervizek általában magasabb árakon kínálják szolgáltatásaikat, mivel a márkanév és a reputáció is belekerül a számlázásba. Márkafüggetlen szervizeknél azonban gyakran versenyképesebb árakon javítják meg számunkra a készüléket, anélkül, hogy a végeredmény a minőség rovására menne.

Továbbá, míg a hivatalos márkaszervizek gyakran hosszabb várakozási időt kínálnak a javításra, a márkafüggetlen szervizek rugalmasabbak lehetnek ezen a téren.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!