BLOG

Használt LG K9 vásárlása és javítása

Milyen telefon az LG K9? Megéri-e használtan megvásárolni? Mik az erősségei és a gyengeségei? A használt LG javítás milyen könnyen oldható meg? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

A K9 egy 2018-ban megjelent középkategóriás mobiltelefon. IPS LCD érintőképernyője élénk és részletgazdag megjelenítést tesz lehetővé. 720 x 1280 képpontos HD felbontással rendelkezik. Processzora közepes teljesítményű, a mindennapi feladatok ellátásához tökéletesen alkalmas. A 2GB RAM ma már elég soványnak számít, a belső tárhely 16 GB, és microSD kártyával bővíthető. Kamerája a minimális elvárásokat hozza, a hátlapon 8 megapixeles darabbal, míg az előlapon egy 5 megapixelessel. 2500 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely átlagos üzemidőt biztosít. Nagy előnye ugyanakkor, hogy az akkumulátor cserélhető, azaz olcsón és pár perc alatt új aksi tehető bele. A telefon specifikációi kis mértékben eltérnek különböző országokban, így nem teljesen mindegy, hogy a használt darab hol került újonnan forgalomba.

Az LG K9-nek nincsenek kiemelkedő tulajdonságai, ugyanakkor minden téren egy elfogadható minőséget hoz. Elsősorban azoknak ajánlott, akik kedvező áron szeretnének elsősorban kommunikációs célra (hívások, szöveges üzenetek) és webes böngészésre telefont vásárolni. Ezt erősíti a cserélhető akkumulátor, amivel a használt készülék üzemideje is pillanatok alatt az új szintjére hozható vissza. Nagy mélységei sincsenek a készüléknek, de minden téren ütközhetünk korlátokba, különösen igaz ez, ha az alapfunkciókon felül szeretnénk használni mobilunkat. Mivel már új korában sem volt csúcsmodell, az idő előrehaladtával elavultnak hathat – egy mai fiatal már biztosan nem választaná.

Hivatalos, központi LG szerviz is működik Budapesten, de a garancia lejárta után a készülék javítása márkafüggetlen szolgáltatóknál is megoldható. A márkafüggetlen szervizek általában gyorsabbak, lehetőség van több fajta minőségű és áru alkatrész közül választani és általában jóval rugalmasabbak, mint a hivatalos műhelyek.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!