BLOG

Mi 8, P40 Lite, A1010 és K8 Note – melyiket miért választanánk?

Sok remek, használt, 5-6 éves használt mobiltelefon van a piacon, kinéztünk négyet és elmondjuk miért választanánk őket, mi az, amiben jobbak társaiknál. A választás szubjektív, mint ahogyan az is, hogy kinek melyik tulajdonság fontosabb egy készülék kiválasztásakor. Megemlítünk egy-egy tulajdonságot a telefonok gyengeségei közül is.

Huawei P40 Lite

Az egyik legjobb kamerával szerelt mobil, 48 megapixeles főkamera és egy kiváló minőségű előlapi kamera biztosítja a szuper szelfiket. Ha valami probléma akadna a készülékkel Huawei javítás Budapest minden sarkán elérhető kis túlzással. A legtöbb természetesen nem hivatalos Huawei szerviz, de használt mobil esetében a márkaszerviznél előnyösebb egy megbízható független műhely. A Google szolgáltatások hiánya fájdalmas lesz.

Lenovo K8 Note

Hosszú használat mellett is sokáig kitart és ellenálló a K8 Note akkumulátora, de ha picit csökkenne a teljesítménye, egy Lenovo szerviz bármikor gyorsan cseréli. A Lenovo javítás általában nem tart tovább néhány óránál. Ugyanakkor fényképezni ne a K8-cal próbálkozzunk, kamerája gyengébb minőségű, mint versenytársaié. A képek különösen sötétben, rossz megvilágítás esetén lehetnek zajosak.

Lenovo A Plus A1010

A Lenovo A Plus A1010 egy alacsonyabb árkategóriájú telefon, amely jó teljesítményt és alapvető funkciókat kínál, igazán előnyös ár-érték aránya miatt választanánk. Ha nagy elvárások támasztása nélkül szeretnénk megbízatóan működő telefont, nyugodtan tehetjük a voksot mellé. Megoldandó feladat ugyanakkor rendkívül alacsony belső memóriája, ami nem felel meg a mai elvárásoknak. Szerencsére a probléma orvosolható, mert a memória SD kártyával bővíthető.

Xiaomi Mi 8

Qualcomm Snapdragon 845 processzor és aránylag sok RAM. Hiába használt a mobil, minden alkalmazás és játék tökéletesen fog futni rajta. Sok egyéb előnyös tulajdonsága mellett erős hardvere miatt szavaznánk neki bizalmat. A telefon kissé érzékeny, különösen a nedvességet bírja rosszul, jobban kell rá vigyázni, mint versenytársaira.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!