BLOG

Átlagos középkategóriás mobil amerikai alkatrészek fájó hiányával: P Smart (2021)

A Huawei P Smart (2021) egy középkategóriás okostelefon, ami már az amerikai kereskedelmi tilalom után jelent meg. Éppen ezért amerikai alkatrészek és szoftverek nélkül készült, illetve utóbbiak nem futnak rajta. Ez érzékeny veszteség a technológiai fejlettséget tekintve – a P Smart pár évet hátralépett ezen a téren. Szintén sokan nem díjazzák, hogy a Google Maps helyett annak kínai változatát használhatjuk, és a Gmail sem érhető el alkalmazásból a Huawei készülékéről.

Ha ezektől eltekintünk, akkor egy picit túlkoros és a megszokottnál nehezebb, de teljesen vállalható középkategóriás mobiltelefont kapunk: 6, 67 collos IPS LCD kijelző, 4 GB RAM és bővíthető, 128 GB tárhely, 48 megapixeles főkamera, 5000mAh gyorstöltős akkumulátor, ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés, dual-SIM, Bluetooth és minden egyéb ami megszokott. Megjelenése tetszetős, szégyent nem vallunk vele, de külön senki nem fogja felkapni a fejét miatta: hozza az átlagot.

A kínai készülék alapvetően megbízhatóan működik, de természetesen akadnak visszatérő problémák vele. A szokásos elhasználódási, kopási gondok (csatlakozók, gombok) mellett az akkumulátor élettartamával fordulnak gyakran szervizhez a felhasználók. Ugyancsak gyakori a kijelző meghibásodása: érzéketlensége vagy éppen túlérzékenysége. Örömteli, hogy ezekre van gyógyír akkor is, ha nem szeretnénk a hivatalos márkaszervizzel kapcsolatba kerülni. A fenti problémák javítása rutinfeladatot jelentenek minden márkafüggetlen telefon szerviz számára.

Ha nincs lehetőségünk személyesen felkeresni a szervizt, használhatjuk a jobb vállalkozások szervizfutár szolgáltatását. Ekkor a készüléket alaposan becsomagolva adjuk fel futárral, majd telefonon kapunk ajánlatot a javításra. Annak megrendelése után a szerviz elvégzi a szükséges javításokat és a készülék futárral jut vissza hozzánk. A módszer előnye, hogy az ország bármely pontjáról gyorsan és kényelmesen igénybe vehető, másrészt precízen kell csomagolni, hogy a futárnál véletlenül se történhessen baleset.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!