BLOG

Változó világ, változó mobilok: LG K40, Lenovo A5000 és a sosem volt OnePlus 4

A mobiltelefonok piaca folyamatosan változik és fejlődik, új modellek kerülnek piacra, míg mások kifutnak.

Az LG K40 egy középkategóriás okostelefon, amelyet az LG Electronics fejlesztett ki és gyártott. Az LG a K40 tervezésekor annak a funkcionalitásra és a megfizethetőségre összpontosított. Elérhető áron nyújtott kiváló minőségű kamerát, éles képet és megbízható teljesítményt, ami vonzóvá tette azok számára, akik a mobiltelefont alapfunkcióira használják elsősorban. Az LG K40 a 2020-as évek elején volt meghatározó mobiltelefon.

Eggyel korábbi generációhoz tartozik az A5000, amit máig megtalálhatunk több Lenovo szerviz és kereskedés kínálatában, noha 2015-ben dobták először piacra. A középkategóriás modell kifejezetten jó ár-érték aránnyal rendelkezett. Kedvező ára mellett megbízható teljesítménye és hosszú akkumulátor-élettartamával hívta fel magára a figyelmet.

Jellemző, hogy az ugyanekkor készített, saját termékkínálaton belül olcsónak számító iPhone SE csak abban kínált többet, hogy vásárlója beléphetett az Apple ökoszisztémába. Nem véletlen, hogy ilyen készüléket alig találni iPhone szerviz polcain.

Egészen biztosan nem található ugyanakkor sehol OnePlus 4, mivel az nem jelent meg és nem is fog. A kínai gyártók a 4-es számot szerencsétlennek tartják, mivel ezt a számot megjelenítő karakter hangalakja hasonló a halál szavához. Ahogyan nincs sok szállodában 13-as szoba, úgy sok keleti gyártó hagyja ki a 4-es modellt bármilyen termék esetében – így tett a OnePlus is.

A telefonok használati tárgyak, amik elöregednek. Hibáik jelentős része azonban a gyors technológiai fejlődés mellett is gazdaságosan javítható, nem kell tehát azonnal megválnunk készülékünktől, ha az lassul, hamar lemerül vagy apróbb problémái adódnak a képernyőn vagy a hangszóróval. A legcélravezetőbb ilyenkor, ha egy márkafüggetlen szerviznél megvizsgáltatjuk készülékünket, ahol a szakemberek azonnal árajánlatot tudnak adni a javításról. Ha az számunkra megfelelő, akár néhány órán belül ismét használhatjuk régi-új készülékünket.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!