BLOG

iPhone mobilunk garanciájának lejárta után válasszunk márkafüggetlen szervizt

Mobil szerviz mint égen a csillag, gyakorlatilag minden bevásárlóközpontban, forgalmasabb utcában akad legalább egy, kiegészítőket és szerviz szolgáltatásokat is kínáló mobil szaküzlet. Ha tokot szeretnénk vásárolni, nagyjából tényleg mindegy hova térünk be, az aktuális kínálat után fogjuk megvenni az új darabot. Kicsivel nagyobb bizalom szükséges néhány alapvető tevékenységhez, például a kijelzővédő fólia cseréjéhez, de még ilyenkor is gyakran az éppen útba eső szerelőt választjuk.

Nagyobb dilemma elé nézünk, amikor valóban elromlik készülékünk, nem férünk hozzá a megszokott módon kapcsolatainkhoz, fényképeinkhez és még számtalan telefonon tárolt adatunkhoz. Ebben az esetben már nem biztos, hogy bárkire rábíznánk telefonunk javítását. Az első gondolat ilyenkor gyakran egy Nokia, Sony, Samsung vagy iPhone szerviz, de a márkaszervizek gyakran drágák vagy nehezen elérhetőek és lassúak.

Az Apple termékek (iPhone, iPad) javítása azok garanciájának lejárta után igen költségesek hivatalos márkaszervizben, ahol nem a különleges szaktudásért, hanem a logóért kell többletet fizetnünk egy megbízható márkafüggetlen szerelőhöz képest.

Márkafüggetlen szerviz esetében jó jel, ha hosszabb ideje működő, akár évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Ez azért is fontos, mert ezeken a helyeken sokkal nagyobb eséllyel képzettek a munkatársak, akik egy mélyebb diagnosztika elvégzésével is meg tudják állapítani a problémát, mint azon a pultoknál, amiknek gazdája gyakran cserélődik és inkább aktuálisan jó vállalkozási ötletként próbát tesznek a piacon. Szintén árulkodó jel a minőségre, ha a javításokért és beépített alkatrészekért garanciát vállal a műhely. Azt talán le se kell írni, hogy az okosban, olcsóbban, számla nélkül megoldott javítások később akár többe is kerülhetnek, mint ha eleve megbízható szakemberhez fordultunk volna.

Legyen szó iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung vagy éppen Nokia készülékről, hosszabb használat után általában megérnek egy szervizre még akkor is, ha nem romlanak el. Szoftver frissítés, akkumulátor csere, adatmentés vagy másolás mechanikai hiba nélkül is szükségessé válhat. Keressünk régóta működő, képzett munkatársakkal együttműködő márkafüggetlen szervizt.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!