BLOG

Szervizháttér Budapesten – Huawei, Samsung, iPhone

A legnépszerűbb mobiltelefon márkák között Budapesten is előkelő helyen szerepel a Huawei, a Samsung és az iPhone. Idősebb készülékek esetében a márkafüggetlen szervizek közül a megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtó szakemberekkel dolgozó üzlet kiválasztása a nehezebb feladat, de hova fordulhatunk akkor, ha garanciális javítást szeretnénk új készülékünkön?

A fenti kérdésre az elsődleges válasz az, hogy oda, ahol vettük. Ugyanakkor előfordul, hogy a hiba másik városban jelentkezik, mint ahol készülékünket vásároltuk vagy csak egy apróságot szeretnénk gyorsan, de a garancia elveszítésének veszélye nélkül orvosolni. A Huawei, a Samsung és az iPhone fővárosi szervizhálózatára vetettünk egy pillantást.

Az, hogy hol van iPhone szerviz egy kellően nehezen kezelhető felületről tudhatjuk meg az Apple weboldaláról. Mindent praktikusan megtudhatunk a garanciáról, annak elveszítéséről, még a kiválasztott szerviz is ellenőrizhető, hogy valóban szerződött partnerük-e, de egy hagyományos listához vagy egy olyan térképhez eljutni, ahol minden hivatalos szerviz jelölve van nem egyszerű. Mentségükre szóljon, hogy telefonos háttértámogatást is kínálnak, így azért biztosan eljutunk a 8 hivatalos szerviz egyikébe.

A Huawei esetében nincs jobb ötletünk, mint a készüléket oda visszavinni, ahol azt vásároltuk még akkor is, ha a legapróbb hibát észleljük. Ennek alternatívája egyedül a cég háztól-házig kínált szervizfutára. Sajnos ebből az is következik, hogy akár egy akkumulátor csere is napokig eltarthat.

Samsung szerviz Budapest területén összesen három található, de ennél jóval több átvételi ponttal rendelkeznek, azaz a megjavított készülék nem csak a Samsung szerviz ügyfélszolgálatán vagy az értékesítési helyén vehető át újra. A Samsung hazánkban számtalan különböző elektronikai cikket forgalmaz a porszívóktól a fényképezőgépeken át a mobiltelefonokig. Ebből kifolyólag nem elég önmagában Samsung szervizt keresni, mert értelemszerűen a hűtőgépszerelő nem feltétlenül ért a Galaxy telefonokhoz. . .

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!