BLOG

Nokia hangszóró régebbi és újabb modellekhez

A Nokia telefonok praktikus felépítésükről, megbízható működésükről és ehhez kapcsolódóan a ritkán felmerülő problémákról híresek. Lehet bármennyire népszerű és masszív felépítésű is egy készülék, bizonyos alkatrészei elöregedhetnek, kisebb problémák jelentkezhetnek működésükben. Igaz ez a 2010-es évek végén megjelent és népszerűvé vált okostelefonokra is, például a Nokia 6. 1 vagy a Nokia 7 mobilokra is.

Ezekben az esetekben jelent megoldást egy márkafüggetlen, de tapasztalt Nokia telefon szervíz. Budapest belső kerületeiben és a plázákban több ilyen is található. Nem érdemes apró-cseprő dolgokkal a hivatalos Nokia szerviz ügymenetét választani, mert nem csak drágább, de lassabb is lesz a szerelés. Márpedig egy megbízható régi telefon használatakor, jellemzően fontosabb, hogy minél előbb megszokott módon üzemeljen annál, mint sem a tudat, hogy szervizelése gyári környezetben történt.

Az olyan “kopó” alkatrészek mint gombok, hangszórók, töltőcsatlakozók bármikor rendelkezésre állnak a jobb márkafüggetlen szervizekben. Olyan szervizben bízzunk meg, aki számlát ad munkájáról és garanciát vállal az elvégzett javításért és a beépített termékek hibátlan működésére, függetlenül attól, hogy azok gyári minőségűek vagy utángyártottak. Jobb esetben mi tudjuk megválasztani, milyen alkatrész kerüljön beépítésre mobilunkba. Szintén fontos, hogy a munka költségével annak megkezdése előtt legyünk tisztában, ezzel elkerülhető a későbbi félreértés. Egyben biztosak lehetünk: a gyári szervizek drágábban dolgoznak, mint a márkafüggetlenek.

Egy hangszóró cseréje a legtöbb készülék esetében kifejezetten gyors, akár a helyszínen megvárható művelet. Ha a szerelők nem tudnak azonnal nekiállni, akkor is néhány órán belül késznek kell lennie, nem kell tehát másnap visszamenni vagy hosszan nélkülöznünk készülékünket. Azonnal a helyszínen ki tudjuk próbálni, hogyan sikerült a javítás és ha kérdésünk van, azt a szerelőnek akár közvetlenül is feltehetjük nem kell ügyfélszolgálat közvetítését igénybe vennünk.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!