BLOG

Xiaomi Mi 5 és kütyüik márkafüggetlen javítása

Az Mi 5 egy rendkívül népszerű okostelefon, ami 2016-ban került a piacra. A kínai Xiaomi gyártó jó minőségű, technikailag fejlett készülékeiről híres, amihez számtalan kiegészítő kütyüt is gyártottak. Csatlakoztatható hozzá okos óra vagy okos karkötő is.

A telefon 5, 15 collos IPS LCD érintőkijelzővel rendelkezik, működéséért egy Qualcomm Snapdragon 820 négy magos processzor felel. A telefon különféle verzióiban 3 vagy 4 GB RAM-mal és 32, 64 vagy 128 GB memóriával szerelték fel. Jó minőségű, 16 megapixeles hátlapi kamerája van, előlapi fényképezője ugyanakkor főleg szelfizésre alkalmas, jóval kisebb felbontású. A telefont gyorstöltést támogató 3000 mAh-es akkumulátorral szerelték.

A garancia lejártával a meghibásodott Mi 5 készülékek is kiegészítőik szervizelése a hivatalos képviseleten keresztül nehézkes és drága. Sokkal jobban megéri egy rugalmas, márkafüggetlen telefon szerviz szolgáltatásait igénybe venni, ahol képzett és a kizárólag egy gyár termékeivel foglalkozó kollégákhoz viszonyítva jóval tapasztaltabb technikusok foglalkozhatnak mobiltelefonunkkal.

A mobil javítás előzetes bejelentkezés nélkül is lehetséges. A készüléket el kell vinni a szervizbe, ahol általában rögtön megvizsgálják. A jobb márkafüggetlen szervizek sokfajta alkatrészt tartanak, jellemzően van mód gyári minőségű és utángyártott darabok közül is választani. Ha rendelkezésre áll az alkatrész, a javítás azonnal megkezdődik, így az néhány órán belül kész is lehet. Az árak kedvezőek és előre fixáltak.

Az elvégzett javításokért és a beépített alkatrészekre a márkafüggetlen mobiltelefon szervizek is garanciát vállalnak: nem jár tehát rizikóval felkeresésük.

Abban az esetben, ha nem tudjuk személyesen bevinni a készüléket a szervizbe, vagy ezzel nem kívánunk időt tölteni, futárral is elküldhetjük a javítandó készüléket a szerviznek. A megvizsgálás után felveszik velünk a kapcsolatot, ajánlatot tesznek a javításra és költségeire, majd az általunk jóváhagyott feladatokat elvégzik. A telefont pár napon belül szintén futárral kaphatjuk vissza. A futárral való szállításkor extra figyelmet kell szentelni a telefon biztonságos csomagolásának.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!