BLOG

LG V30 garancia utáni szervizelése

A dél-koreai gyártó 2017-ben mutatta be a nagy népszerűségre szert tett prémium kategóriás termékét, az LG V30 névre keresztelt okostelefonját. A gyártó akkori kínálatának ez volt az egyik csúcsterméke, ami a legtöbb és legváltozatosabb funkciókkal rendelkezett. A készülék különösen a multimédiás tartalmak fogyasztására és készítésére szakosodott. Ugyan már jó néhány év eltelt bevezetése óta és a technológia nagyon gyorsan változik, sok tekintetben még ma is megállná a helyét az LG V30. A nyújtott szolgáltatások napjainkban már a középkategóriára jellemzőek, de a készülék kialakítása, a választott alapanyagok egyértelműen prémium minőségűek és annak számítanának ma is.

A telefon 6 collos P-OLED kijelzővel rendelkezett, amely a kiváló kontraszt és színhűség miatt volt méltán népszerű. A kijelző Quad HD+ (1440 x 2880 képpont) felbontást nyújtott. Hátlapján két kamera kapott helyet, a főkamera 16 megapixeles, míg az ultraszéles látószögű 13 megapixeles volt. Nem csak fotók, videók készítésére is kiválóan megfeleltek. Az LG V30 erős Qualcomm Snapdragon 835 processzorral és 4 GB RAM-mal rendelkezett, ami gyors volt a napi használat és alkalmazások futtatása közben is. Az LG saját felhasználói élményt tervezett, de az operációs rendszer alapja a legfrissebb Android operációs rendszer volt. A kamerák mellett a készülék hangszórója is kiemelkedő minőségű volt, ami a zenehallgatást tette tökéletes élménnyé. Ez a funkciója még ma is simán megállná a helyét a piacon. Az okostelefon különböző kivitelekben készült, de jellemzően 64 GB belső tárhellyel rendelkezett, amit microSD kártyával lehetett bővíteni. Ez ma már szűkösnek számítana nem csak a prémium, de már a középkategóriás mobilok esetében is. Papíron víz- és porálló volt, nem kellett félni, hogy egy eső tönkreteszi, de a Balatonba ejtést nem kedvelte.

A készülék a minőségi anyaghasználat miatt ritkán romlott el, de néhány cserélhető alkatrésze elöregedhet. Ilyen például az akkumulátor vagy éppen a töltőcsatlakozó. Ezek aránylag olcsón és gyorsan cserélhetőek. Régebbi, garancián túli készülékek esetében általában a márkafüggetlen szervizek jelentik az optimális választást. Ezek a szervizek rugalmasak, nagy tapasztalattal rendelkeznek, megbízhatóan működnek, gyorsabbak és olcsóbbak, mint a gyári műhelyek. A javítások legtöbbször megvárhatóak, a beépített alkatrészekre garanciát vállalnak. Természetesen komolyabb problémák esetén is lehet hozzájuk fordulni, nagy előnyük, hogy közvetlenül beszélhetünk a szerelőkkel, így megbízható és pontos információkat kaphatunk lehetőségeinkről és a várható javításról.

Ilyen tapasztalt és minőségi Sony, LG, Nokia és iPhone szerviz a legtöbb plázában is működik, de évek óta jó visszajelzések érkeznek a Corvin köz mobilosáról is. Elromlott készülékünkkel nyugodtan forduljunk hozzájuk.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!