BLOG

A 2010-es évek közepe: OnePlus 3T, LG G4c és V40

Mai bejegyzésünkben a 2010-es évek közepéhez térünk vissza és megnézzük mit tudott akkor a vezető dél-koreai mobilgyártó és összevetjük ezt egy népszerű kínai riválisának készülékével. Reflektorfénybe helyezzük az LG V40 és az LG G4c mobilokat, valamint a OnePlus 3T készülékét.

Az LG V40 egy prémium kategóriás okostelefon, amit a 2010-es évek második felében dobtak piacra. 4-5 éves használt darabok még könnyedén fellelhetőek valamelyik LG szerviz- és kereskedésben. LG telefon szerviz Budapest majd minden kerületében akad, így akár könnyen kézbe is foghatjuk a megidézett darabot, aminek hátlapi kamerarendszere három kamerából áll, egy 12 megapixeles szabványos látószögű kamerából, egy 12 megapixeles telefotó kamerából és egy 16 megapixeles széles látószögű kamerából. A telefonban 6 GB RAM és 64 GB belső tárhely található, ami bővíthető. Androidos operációs rendszere és 3300 mAh akkumulátora van.

A G4c pár évvel fiatalabb és jóval egyszerűbb készülék. Két kamerája minden tekintetben gyengébb, a nagyobb is csak 8 megapixeles. Az 5 collos IPS LCD érintőkijelzővel rendelkező készülék nagy előnye 2540 mAh-es cserélhető akkumulátora volt. A készülék adottságaihoz képest erős, cserélhető mivoltát pedig sokaknak máig vágyott dolog. A mobilban 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely található, de ez bővíthető microSD kártyával.

Korban a két LG között helyezhető el a OnePlus 3T, ami a OnePlus 3 frissített változata. A készüléknek két 16 megapixeles kamerája van (hátlapi és előlapi kamera is ugyanakkora felbontású), amely képes 4K videó felvételére is. Kijelzője 5, 5 collos. A telefonban egy Qualcomm Snapdragon 821 négy magos processzor található. A készülék 6 GB RAM-mal rendelkezett, amihez 64 vagy 128 GB belső tárhely tartozhatott. Akkumulátora 3400 mAh-es és támogatja a gyorstöltést. A OnePlus 3T olyan extrákkal is rendelkezik, mint az ujjlenyomat-olvasó vagy a dual-SIM kezelés képessége. Mielőtt azt mondanánk, hogy minden fenti alap, jegyezzük meg, hogy egy 10 éves készülékről beszélünk.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!