BLOG

Használt OnePlus 5 vagy használt iPhone?

Mind a használt OnePlus 5-nek, mind a régebbi iPhone modelleknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A OnePlus 5 egy kicsit több testreszabást és néhány, az Androidra jellemző funkciót kínálhat, míg az iPhone egyszerűbb felhasználói élményt és erős alkalmazás-ökoszisztémát kínálhat. Az Apple márkán belül számtalan kapcsolt szolgáltatást vagy készüléket tud könnyen összehangolni, a watchOS éppúgy felismeri Apple ID-nkat, mint a telefonunk vagy laptopunk. Ez egyben hátrány is, hiszen a Apple készülékek kompatibilitása más gyártók termékeivel alacsony.

Mind a gyári OnePlus, mind a hivatalos iPhone szerviz nehézkesen és sokszor drágán dolgozik használt készülékekkel. A készülék javításának költsége akár a mobil jelenlegi árát is elérheti, kérdésessé téve a hiba elhárításának értelmét. A régebbi, különösen a gyártói garanciával már nem rendelkező készülékek esetén érdemes márkafüggetlen mobil szerviz szolgáltatásait igénybe venni. Ezen szervizek nem csak olcsóbbak, de rugalmasabbak és gyorsabbak is, mint a hivatalos márkaképviseletek. A technikusok elérhetőek, szakszerű és részletes válaszokat kaphatunk kérdéseinkre akár az üzletben is.

Szintén előny, hogy különböző márkájú mobiltelefonokat nem kell külön szervizelni, nem szükséges minden gyártó egyedi elvárásaihoz és ügymenetéhez alkalmazkodnunk. A márkafüggetlen szervizek hozzánk és igényeinkhez alakítják kiszolgálásukat és nem ők várják el, hogy az ügyfél eleget tegyen az általuk meghatározott ügymenet feltételeinek.

Minden fontosabb hardveres és szoftveres javítás elérhető egy OnePlus és egy iPhone készülékhez is a jobb műhelyekben. Legyen szó egy egyszerű adatmentés végrehajtásáról vagy üvegfólia cseréjéről, vagy komolyabb alaplapi javításról, megfelelő kezekben lesz mobilunk. A javítások többsége néhány óra alatt elkészül, sokszor még ennél is gyorsabb és a helyszínen megvárható. A népszerűbb modellekhez pótalkatrészek a helyszínen rendelkezésre állnak, de ha külön be kell szerezni azokat, akkor sem kell hosszasan várakoznunk, jellemzően másnap elkészül telefonunk.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!