BLOG

Nosztalgiázások – 10 éves az LG F6 és már az új Nokiák között is vannak régiek

2013-ban került a boltokba az akkor kifejezetten jó középkategóriás készülék az LG F6. Nem ma volt, de a jól eltalált és szerethető mobilból még most is többel találkozhatunk. A piac gyorsan fejlődik így ma már elavultnak mondanánk a készüléket, de még most sem ciki ha a kávézóban egy LG F6 készüléket teszünk az asztalra magunk mellé. Használtan jelenleg is beszerezhetjük 10 és 20 ezer forint közötti összegért. Boldog 10. születésnapot LG F6.

A Nokia a mobiltelefonok hőskorában, mondhatni a butamobilok idejében hódított. Napjainkban már megmosolyogtató képességű készülékei voltak vágyottak és piacvezetők. A Nokia menő volt, amit ma egy iPhone szerviz hangulatában érzünk, korábban azt képviselte a finn gyártó. Számtalan Nokia szerviz maradt fent ebből a korszakból és váltott márkafüggetlenné vagy emeltbe be más gyártókat is szolgáltatásai közé. Aztán a gyártó az okostelefonok megjelenésével folyamatosan háttérbe szorult és első próbálkozásai sem voltak igazán sikeresek. Az első jónak mondható új darabok, például a Nokia 6. 1 már 5 éves. Egy Nokia telefon szervíz kínálatába ismét visszatérnek a használt, idős Nokiák, de már azok is az új korszak termékei.

A rózsaszín-lila fakkból kicsúsztatható P10 Lite is lassan idősebb, mint minden óvodás. Jelenleg már 20 ezer forint körüli összegért is leemelhetjük egy használt készülékek forgalmazásával is foglalkozó Huawei szerviz polcáról, de a megkímélt darabok ennek duplájába is kerülhetnek. Azért csak egy korábbi csúcskategóriás gépről beszélünk.

Mindhárom fenti készülékre igaz, hogy újonnan aligha vennénk meg, de ha még most is működnek és megfelelnek igényeinknek akkor apró-cseprő hibák miatt nem cserélnénk le őket. Lehet kell egy új akkumulátor vagy nem tökéletes a töltéscsatlakozó és azt is elfogadjuk, hogy a javítás költsége néha azonos a készülék piaci árával, de akkor is: ezek jó mobilok és ilyen áron ilyen tudású készülékekhez ma nem jutnánk hozzá ennyiért. Használjuk tehát addig mobilunkat amíg lehet és amíg megfelelnek igényeinknek.

Korábbi bejegyzések:

mobee telefonszerviz

Szolgáltatások

Iratkozz fel hírlevelünkre

© 2024 Mobee. All Rights Reserved.

Árajánlat kérése

Ne aggódj, gyakorlatilag mindent megjavítunk amihez be tudunk szerezni alkatrészt ♻️

Tegyél minket próbára!